Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/hhatno/public_html/wp-includes/compat.php on line 502

Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/hhatno/public_html/wp-content/plugins/mainwp-child/mainwp-child.php on line 39
Bilvaskemaskiner – Holta & Håland Bilvaskutstyr

Bilvaskemaskiner

Slide background

Finske Tammermatic er en av de ledende produsentene av bilvaskemaskiner spesiellt utviklet for det nordiske markedet. Holta & Håland Bilvaskutstyr AS fører hele produktrekken til Tammermatic og har i dag flere hundre maskiner i daglig drift i over hele Norge. Vi leverer Tammermatic bilvaskemaskiner til bensinstasjonskjeder, frie forhandlere, bilforretninger, storbilvask i hele Norge.

For mer informasjon om Tammermatic se vår produktside, eller klikk HER.

Istobal er en av de ledende produsenter i Europa, med en fokusert og strømlinjeformet produksjon og et bredt produkttilbud.
Istobal har i dag en betydelig tilstedeværelse i de nordiske land med en markert markedsandel og har vært solgt i Norge i over 15 år.
Med et fokus på kvalitetskontroll produserer Istobal driftssikre produkter og finnes i dag i over 62 land.

I tillegg til bilvaskemaskiner leverer Holta & Håland Bilvaskutstyr AS Istobal maskiner for både storbilvask og vanngjenvinning.

For mer informasjon om Istobal, se vår produktside, eller klikk HER.